Nová výchova vo výžive
18.05.2015 | košice:dnes
Lepok jesť musíme – konštatuje väčšina ľudí, ktorých sa opýtate čokoľvek o pšenici či lepku. Ale prečo? Neexistuje totiž pádny dôvod. Naopak, dôvodov, prečo ho nejesť, je oveľa viac.
16.03.2015 | košice:dnes
Pojem "pitný režim" snáď uznáva každý a nerešpektuje takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na to, či ste zdraví, alebo chorí, tuční alebo chudí. Piť treba pri športovaní aj pri odpočinku.
25.02.2015 | košice:dnes
Že je to všetko veľmi jednoduché. Tak ako sme sa učili v škole, že vdychujeme kyslík a vydychujeme oxid uhličitý. Táto činnosť prebieha v našich pľúcach. Ešte stále sme si nevysvetlili, ako dýchame.
12.02.2015 | košice:dnes
Model alebo chemický prístup. Ak sa vyberieme na "boj" s našou chorobou liekmi, tak máme na výber iba 3 druhy liečby: chemické lieky, ožarovanie a operáciu.
09.10.2014 | mesacnikpodnikanie.sk
Tibor Antony s manželkou Vierkou prevádzkujú dve dietologické poradne v Košiciach. Spoločné podnikanie ich, ako rodinu, stmelilo.
25.09.2014 | podnikajte.sk
Na konci októbra sa v Bratislave uskutoční 2. ročník Výstavy pre podnikanie a franchising. Medzi vystavovateľmi nebude chýbať úspešný medzinárodný koncept siete výživových poradní NATURHOUSE.
09.09.2014 | franchising.cz
Miroslav a Adina Alfery vedou pod značkou Naturhouse dvě pobočky, jednu na Budějovické v Praze a druhou v Kladně. Do podnikání je přivedla nespokojenost v zaměstnání.
11.08.2014 | studentskéfinance.cz
Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů. Vyplývá to z dokumentu Franchising Report 2013, který zpracovala poradenská společnost Profit system.
03.07.2014 | firemnifinance.cz
Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů.
Jakub Hadraba
Franchising NATURHOUSE
O zákazníky nouzi nemáme O tom, že oboru krásy a zdraví se daří i v době ekonomické recese, hovoří v rozhovoru Jakub Hadraba, franchisant sítě výživových...
Samozrejmosťou je u nás nadštandardná podpora franchisantov pri rozjazde prevádzkarne i po celú dobu našej spolupráce. Poradíme Vám s výberom vhodnej kalkulácie a pomôžeme v rokovaní o nájomných podmienkach, poskytneme detailnú kalkuláciu investície s ohľadom na danú lokalitu, odovzdáme Vám kompletný zoznam odporúčaných dodávateľov, ktorí dokážu vybudovať predajňu „na kľúč“ kdekoľvek na Slovensku. Pomôžeme Vám aj s výberom zamestnancov a zadarmo ich zaškolíme v našom školiacom centre v Českých Budejoviciach. Máme k dispozícii profesionálny tím hlavných dietológov, ktorí pravidelne navštevujú aj naše pobočky, strážia kvalitu práce a pomáhajú identifikovať slabé miesta a pracovať na ich zlepšení. Pre všetkých zamestnancov a franchisantov usporadúvame niekoľkokrát do roka tematické workshopy, na ktorých sa snažíme neustále zvyšovať ich kvalifikáciu, informovať ich o novinkách, trendoch na trhu, marketingových aktivitách a pod.
Áno. Pre menšie mestá máme pripravený tzv. mikrokoncept, ktorý dosahuje prevádzkovú nulu už pri veľmi nízkych obratoch. Pre majiteľa, ktorý zároveň v predajni pracuje ako výživový poradca, sa tak ponúka možnosť zaujímavých zárobkov, záleží len na Vašich schopnostiach a odhodlaní.
NATURHOUSE je otvorený všetkým, ktorí majú kladný vzťah k zdravému životnému štýlu a ochotu vzdelávať sa. Pre všetkých zamestnancov i franchisantov poskytujeme zadarmo trojtýždňové intenzívne školenie, na ktorom si osvojíte základy výživového poradenstva a získate certifikát pre prácu v NATURHOUSE. V rámci osobného rozvoja potom všetkým partnerom odporúčame absolvovať akreditovaný kurz výživového poradenstva, ktorý poskytuje hneď niekoľko spoločností. Veľké percento dnes úspešných výživových poradcov NATURHOUSE prišlo z odlišných odborov a dnes sú veľmi úspešní a klientmi uznávaní poradcovia.