Napsali o nás


NIELEN CHLEBOM BY MAL BYŤ ČLOVEK ŽIVÝ

18.05.2015 | košice:dnes

Lepok jesť musíme – konštatuje väčšina ľudí, ktorých sa opýtate čokoľvek o pšenici či lepku. Ale prečo? Neexistuje totiž pádny dôvod. Naopak, dôvodov, prečo ho nejesť, je oveľa viac.


Stáhnout dokument >>

PIŤ ČI NEPIŤ? TO JE NIELEN SHAKESPEAROVSKÁ OTÁZKA

16.03.2015 | košice:dnes

Pojem "pitný režim" snáď uznáva každý a nerešpektuje takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na to, či ste zdraví, alebo chorí, tuční alebo chudí. Piť treba pri športovaní aj pri odpočinku.


Stáhnout dokument >>

DÝCHANIE NIE JE IBA VÝMENA PLYNOV

25.02.2015 | košice:dnes

Že je to všetko veľmi jednoduché. Tak ako sme sa učili v škole, že vdychujeme kyslík a vydychujeme oxid uhličitý. Táto činnosť prebieha v našich pľúcach. Ešte stále sme si nevysvetlili, ako dýchame.


Stáhnout dokument >>

DETOXIKÁCIA SA ZAMERIAVA NA PRÍČINU CHOROBY

12.02.2015 | košice:dnes

Model alebo chemický prístup. Ak sa vyberieme na "boj" s našou chorobou liekmi, tak máme na výber iba 3 druhy liečby: chemické lieky, ožarovanie a operáciu.


Stáhnout dokument >>

Nejkrajšie na tom je, že nestagnujeme

09.10.2014 | mesacnikpodnikanie.sk

Tibor Antony s manželkou Vierkou prevádzkujú dve dietologické poradne v Košiciach. Spoločné podnikanie ich, ako rodinu, stmelilo.


Stáhnout dokument >>

Odvaha a chuť pracovať sa vám odmenia úspechom

25.09.2014 | podnikajte.sk

Na konci októbra sa v Bratislave uskutoční 2. ročník Výstavy pre podnikanie a franchising. Medzi vystavovateľmi nebude chýbať úspešný medzinárodný koncept siete výživových poradní NATURHOUSE.


Stáhnout dokument >>

Práce s lidmi je naplňující

09.09.2014 | franchising.cz

Miroslav a Adina Alfery vedou pod značkou Naturhouse dvě pobočky, jednu na Budějovické v Praze a druhou v Kladně. Do podnikání je přivedla nespokojenost v zaměstnání.


Stáhnout dokument >>

Franšíza: Jistější vstup do podnikání

11.08.2014 | studentskéfinance.cz

Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů. Vyplývá to z dokumentu Franchising Report 2013, který zpracovala poradenská společnost Profit system.


Stáhnout dokument >>

Franšíza: Jistější vstup do podnikání

03.07.2014 | firemnifinance.cz

Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů.


Stáhnout dokument >>

1 2 3 4 5 6 >

 
 

Příběhy franchisantů

Kateřina Dlabačová
Franchising NATURHOUSE

Z asistentky majitelkou výživové poradny NATURHOUSE Nezřídka se stává, že se ze zaměstnance franchisové pobočky stane majitel pobočky jiné. Přesně to...

Další příběhy

Často kladené otázky

4. Bývam v meste s 13 000 obyvateľmi a rád/rada by som si tu otvoril/a pobočku NATURHOUSE. Bude tu dostatočný obchodný potenciál?

Áno. Pre menšie mestá máme pripravený tzv. mikrokoncept, ktorý dosahuje prevádzkovú nulu už pri veľmi nízkych obratoch. Pre majiteľa, ktorý zároveň v predajni pracuje ako výživový poradca, sa tak ponúka možnosť zaujímavých zárobkov, záleží len na Vašich schopnostiach a odhodlaní.

3. Aký je postup pri otvorení novej pobočky NATURHOUSE?

Záleží nám na tom, aby mal každý franchisant maximum informácií pre rozhodovanie o svojej investícii. Preto sa na prvej schôdzke budeme venovať metóde NATURHOUSE, vysvetlíme obchodný model, ukážeme si vzorové kalkulácie a určíme vhodnú lokalitu pre otvorenie obchodu. Potom, čo sa franchisant rozhodne s nami začať podnikať, sa spravidla zídeme v danom meste a spoločne si vytipujeme vhodné lokality pre umiestnenie obchodu. Nasleduje podpis franchisingovej zmluvy, uzatvorenie zmluvy o nájme (ak franchisant nepodniká vo vlastných priestoroch) a rekonštrukcia a vybavenie predajne. Medzitým vyberieme zamestnancov a preškolíme ich v našom školiacom centre v Českých Budejoviciach. Celý proces je možné zvládnuť aj za menej ako štyri týždne.

2. Čo získam ako franchisant, ak sa rozhodnem zapojiť do NATURHOUSE?

Samozrejmosťou je u nás nadštandardná podpora franchisantov pri rozjazde prevádzkarne i po celú dobu našej spolupráce. Poradíme Vám s výberom vhodnej kalkulácie a pomôžeme v rokovaní o nájomných podmienkach, poskytneme detailnú kalkuláciu investície s ohľadom na danú lokalitu, odovzdáme Vám kompletný zoznam odporúčaných dodávateľov, ktorí dokážu vybudovať predajňu „na kľúč“ kdekoľvek na Slovensku. Pomôžeme Vám aj s výberom zamestnancov a zadarmo ich zaškolíme v našom školiacom centre v Českých Budejoviciach. Máme k dispozícii profesionálny tím hlavných dietológov, ktorí pravidelne navštevujú aj naše pobočky, strážia kvalitu práce a pomáhajú identifikovať slabé miesta a pracovať na ich zlepšení. Pre všetkých zamestnancov a franchisantov usporadúvame niekoľkokrát do roka tematické workshopy, na ktorých sa snažíme neustále zvyšovať ich kvalifikáciu, informovať ich o novinkách, trendoch na trhu, marketingových aktivitách a pod.

Další dotazy