Napsali o nás


NIELEN CHLEBOM BY MAL BYŤ ČLOVEK ŽIVÝ

18.05.2015 | košice:dnes

Lepok jesť musíme – konštatuje väčšina ľudí, ktorých sa opýtate čokoľvek o pšenici či lepku. Ale prečo? Neexistuje totiž pádny dôvod. Naopak, dôvodov, prečo ho nejesť, je oveľa viac.


Stáhnout dokument >>

PIŤ ČI NEPIŤ? TO JE NIELEN SHAKESPEAROVSKÁ OTÁZKA

16.03.2015 | košice:dnes

Pojem "pitný režim" snáď uznáva každý a nerešpektuje takmer nikto. Jeho dodržiavanie je dôležité bez ohľadu na to, či ste zdraví, alebo chorí, tuční alebo chudí. Piť treba pri športovaní aj pri odpočinku.


Stáhnout dokument >>

DÝCHANIE NIE JE IBA VÝMENA PLYNOV

25.02.2015 | košice:dnes

Že je to všetko veľmi jednoduché. Tak ako sme sa učili v škole, že vdychujeme kyslík a vydychujeme oxid uhličitý. Táto činnosť prebieha v našich pľúcach. Ešte stále sme si nevysvetlili, ako dýchame.


Stáhnout dokument >>

DETOXIKÁCIA SA ZAMERIAVA NA PRÍČINU CHOROBY

12.02.2015 | košice:dnes

Model alebo chemický prístup. Ak sa vyberieme na "boj" s našou chorobou liekmi, tak máme na výber iba 3 druhy liečby: chemické lieky, ožarovanie a operáciu.


Stáhnout dokument >>

Nejkrajšie na tom je, že nestagnujeme

09.10.2014 | mesacnikpodnikanie.sk

Tibor Antony s manželkou Vierkou prevádzkujú dve dietologické poradne v Košiciach. Spoločné podnikanie ich, ako rodinu, stmelilo.


Stáhnout dokument >>

Odvaha a chuť pracovať sa vám odmenia úspechom

25.09.2014 | podnikajte.sk

Na konci októbra sa v Bratislave uskutoční 2. ročník Výstavy pre podnikanie a franchising. Medzi vystavovateľmi nebude chýbať úspešný medzinárodný koncept siete výživových poradní NATURHOUSE.


Stáhnout dokument >>

Práce s lidmi je naplňující

09.09.2014 | franchising.cz

Miroslav a Adina Alfery vedou pod značkou Naturhouse dvě pobočky, jednu na Budějovické v Praze a druhou v Kladně. Do podnikání je přivedla nespokojenost v zaměstnání.


Stáhnout dokument >>

Franšíza: Jistější vstup do podnikání

11.08.2014 | studentskéfinance.cz

Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů. Vyplývá to z dokumentu Franchising Report 2013, který zpracovala poradenská společnost Profit system.


Stáhnout dokument >>

Franšíza: Jistější vstup do podnikání

03.07.2014 | firemnifinance.cz

Osvědčeným značkám věří podle odborníků stále více podnikatelů. Během posledních čtyř let se v České republice zvýšil počet franšízových konceptů o 69 projektů.


Stáhnout dokument >>

1 2 3 4 5 6 >

 
 

Příběhy franchisantů

Olga Mikovičová
Franchising NATURHOUSE

Založení vlastní výživové poradny NATURHOUSE vnímám jako možnost mít z práce zase radost. Toho se mi v zaměstnání nedostávalo. Vypráví paní Olga...

Další příběhy

Často kladené otázky

3. Aký je postup pri otvorení novej pobočky NATURHOUSE?

Záleží nám na tom, aby mal každý franchisant maximum informácií pre rozhodovanie o svojej investícii. Preto sa na prvej schôdzke budeme venovať metóde NATURHOUSE, vysvetlíme obchodný model, ukážeme si vzorové kalkulácie a určíme vhodnú lokalitu pre otvorenie obchodu. Potom, čo sa franchisant rozhodne s nami začať podnikať, sa spravidla zídeme v danom meste a spoločne si vytipujeme vhodné lokality pre umiestnenie obchodu. Nasleduje podpis franchisingovej zmluvy, uzatvorenie zmluvy o nájme (ak franchisant nepodniká vo vlastných priestoroch) a rekonštrukcia a vybavenie predajne. Medzitým vyberieme zamestnancov a preškolíme ich v našom školiacom centre v Českých Budejoviciach. Celý proces je možné zvládnuť aj za menej ako štyri týždne.

4. Bývam v meste s 13 000 obyvateľmi a rád/rada by som si tu otvoril/a pobočku NATURHOUSE. Bude tu dostatočný obchodný potenciál?

Áno. Pre menšie mestá máme pripravený tzv. mikrokoncept, ktorý dosahuje prevádzkovú nulu už pri veľmi nízkych obratoch. Pre majiteľa, ktorý zároveň v predajni pracuje ako výživový poradca, sa tak ponúka možnosť zaujímavých zárobkov, záleží len na Vašich schopnostiach a odhodlaní.

2. Čo získam ako franchisant, ak sa rozhodnem zapojiť do NATURHOUSE?

Samozrejmosťou je u nás nadštandardná podpora franchisantov pri rozjazde prevádzkarne i po celú dobu našej spolupráce. Poradíme Vám s výberom vhodnej kalkulácie a pomôžeme v rokovaní o nájomných podmienkach, poskytneme detailnú kalkuláciu investície s ohľadom na danú lokalitu, odovzdáme Vám kompletný zoznam odporúčaných dodávateľov, ktorí dokážu vybudovať predajňu „na kľúč“ kdekoľvek na Slovensku. Pomôžeme Vám aj s výberom zamestnancov a zadarmo ich zaškolíme v našom školiacom centre v Českých Budejoviciach. Máme k dispozícii profesionálny tím hlavných dietológov, ktorí pravidelne navštevujú aj naše pobočky, strážia kvalitu práce a pomáhajú identifikovať slabé miesta a pracovať na ich zlepšení. Pre všetkých zamestnancov a franchisantov usporadúvame niekoľkokrát do roka tematické workshopy, na ktorých sa snažíme neustále zvyšovať ich kvalifikáciu, informovať ich o novinkách, trendoch na trhu, marketingových aktivitách a pod.

Další dotazy